Chaletbouw volgens het TOP Totaal concept

Twaalf jaar geleden zijn Richard en Lydian van den Top gestart met het bouwen van chalets en werd TOP Kwaliteit in 
Chaletbouw opgericht. De jaren daarna breidde het bedrijf zich steeds verder uit. In een periode van 12 jaar groeide het bedrijf uit van 1 tot 5 productieplekken. Met inmiddels meer dan 25 werknemers heeft het bedrijf een grote bekendheid verworven als bouwer van luxe chalets voor met name de Nederlandse markt. In deze positie wordt TOP zeer positief 
gewaardeerd vanwege de hoge kwaliteit en complete afwerking alsmede het TOP Totaal concept dat aangeboden wordt. Een totaalconcept dat uniek is in de markt.


Van fundering tot stoffering,

TOP Totaal voert alle aspecten van bouw van het chalet tot en met transport naar de plek van bestemming en service 
achteraf in eigen beheer uit. Wij noemen dit het TOP Totaal concept. Dit totaalconcept betekent voor de koper van het chalet dat onnodige zorgen en regelzaken uit handen genomen worden. Zo begint zorgeloos recreëren al bij de aanschaf van een TOP chalet. Ook kunnen we al in de ontwerp en aankoopfase van het chalet rekening houden met specifieke wensen voor de inrichting van het chalet. Onze eigen keukenadviseur bekijkt bijvoorbeeld al in de beginfase welke mogelijkheden er zijn om optimaal gebruik te maken van de gekozen indeling. En zo nodig worden kleine aanpassingen gemaakt.


Chaletbouw op TOP niveau

TOP bouwt kwalitatief zeer hoogwaardige chalets. Een continue proces van innovatie heeft heeft TOP in een leidende positie voor de Nederlands markt gebracht. Op het gebied van gebruikte materialen, afwerking, duurzaamheid en vakmanschap worden geen concessies gedaan. Dit vertaalt zich in een maatwerk chalet dat werkelijk TOP is!
Zo zijn wij uniek in het toepassen van een polyester onderkant. De zwakke plek van een chalet is de onderzijde, waar hout of een afgeleid materiaal voor gebruikt wordt. Door het toepassen van polyester hebben we de levensduur met jaren verlengd. Ook de gekozen vorm van isolatie draagt hieraan bij: Een TOP chalet zit ook na 10 jaar nog strak in de isolatie!


Bewust recreëren

De buitenwanden zijn van een unieke samenstelling: Door TOP ontwikkelde panelen met een hoge isolatiewaarde en een hoge kier- en lekdichtheid. Zo blijft de warmte in de winter binnen en in de zomer buiten. Daarnaast biedt TOP een aantal ‘Klimaatopties' om het chalet nog beter te laten presteren op het gebied van energieverbruik. Door toepassing van een warmtepomp-systeem en het verdikken van de wanden zult u nog meer energiebesparing kunnen realiseren.
Een TOP chalet is voorbereid op de toekomst en geeft u niet alleen een besparing op uw energierekening maar is ook een verantwoorde investering met het oog op duurzaam recreëren.


De TOP recreatiebeleving

TOP hanteert een transparante prijsstructuur. Als u voor een TOP chalet kiest, wordt u niet geconfronteerd met verrassingen achteraf en met bijkomende kosten. Wij rekenen voor u uit wat uw wensen gaan kosten en voeren het volgens afspraak uit. Door een TOP chalet te kopen, kiest u voor zekerheid, duurzaamheid en kwaliteit. U koopt een chalet dat aan de buitenzijde geheel onderhoudsvrij is. Door een periodieke inspectie van alle overige zaken te laten uitvoeren door het serviceteam van TOP bent u voor vele jaren verzekerd van optimaal recreatieplezier.
Dit noemen wij: Recreëren op TOP niveau!