Een proefweekend in een TOP Chalet!?

... ervaar het nu op TOP Buitenplaats 'Vorden' ...

 

Om u, als geintresseerde, een goede beleving van ons product te geven hebben wij voor u een 'proefweekend' geintroduceert. Op deze wijze beleeft u ons product niet alleen van een foto of een bezichting, maar door er 'echt' zelf gebruik van te maken... de optimale beleving! Wat natuurlijk perfect aansluit op onze TOP Totaal visie!
 

Werkwijze

Een proefweekend is van vrijdag (aankomst 15:00) op maandag (vertrek 11:00). Dus maar liefst 4 dagen, zodat u een optimale indruk krijgt. Voor tarieven zie kopje 'tarieven'. Indien u overgaat tot aanschaf van een TOP Chalet dan krijgt u van TOP dit proefweekend kado!

Tarieven

€ 200,- per proefweekend

Toeslagen
Eindschoonmaak: € 45,-
Gemeenteheffingen: € 1,40 p.p.p.n.
Reserveringskosten: € 15,-

Andere locatie?

Wij bieden het proefweekend 'concept' door heel Nederland aan. Zo kunt u op verschillende plekken de 'optimale beleving' ervaren. Op dit moment zijn proefweekenden mogelijk op de volgende locaties:

Interesse?

Voor beschikbaarheid, aanmeldingen en overige vragen kunt u contact opnemen met Lammert Haverkamp op 0342-443016 of via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

u gemeenteheffingen