Financieringsmogelijkheden van uw chalet

Ik heb wel/geen financiering nodig

logo rabobankEen recreatiechalet van TOP is zeer duurzaam. De aankoop hiervan met een kavel vergt een behoorlijke investering. Het is wat dat betreft ook logisch dat er een financiering nodig kan zijn. Omdat het een investering voor tientallen jaren betreft is het ook belangrijk dat u direct kiest voor een model met de gewenste opties waarvan u al die jaren plezier zult hebben. U zult hierin uw keuzes moeten maken, maar wij hebben ons vast voorbereid op vragen over de financieringsmogelijkheden.

De financiering van uw nieuwe chalet kan op verschillende manieren gebeuren, met uw eigen spaargeld, met een financiering of een combinatie van beide. Voor de financiering van onze recreatiechalets zijn interessante mogelijkheden beschikbaar.

Samenwerking met de Rabobank

Door wettelijke regels op het gebied van financieringsbemiddeling mag TOP geen financiering aanbieden voor uw chalet.

Gezien onze uitstekende relatie met de Rabobank werken wij voor de eventuele financiering van uw chalet graag met hen samen. Zij kennen als geen ander de omgeving, maar zijn ook zeer deskundig op het gebied van hypotheken. Niet voor niets zijn zij met stip marktleider.

Wanneer is financiering mogelijk?

Financiering van onroerend goed is en blijft maatwerk. De Rabobank werkt niet met een vast arrangement. Iedere financiering is maatwerk. Hierbij kijkt men naar uw specifieke situatie en uw wensen, niet alleen op dit moment maar ook in de toekomst. Met u zullen zij een financiering op maat regelen. De Rabobank verstaat het financieringsvak als geen ander en zal als u reeds bij een Rabobank bankiert met deze bank gezamenlijk optrekken. U bent gegarandeerd van een goed advies tegen uitstekende condities.

Indien u uw mogelijkheden wenst te bespreken, neem dan contact op met een adviseur van de Rabobank Graafschap-Noord. U kent hen bereiken op telefoonnummer 0575-439888.

Verzekeringen

Ook voor de verzekering van uw recreatiechalet en de inboedel zijn interessante mogelijkheden aanwezig. De Rabobank Graafschap-Noord doet u graag een voorstel.