Open Dag

 

"...Recreëren en Rendement?!..."

U leest het goed, dat is vanaf nu mogelijk op TOP Buitenplaats Vorden.

Wij bieden u nu de gelegenheid om uw chalet via TOP te verhuren. Hierdoor kan uw investering, maar ook de jaarlijkse kosten fors worden verlaagd. De verhuur kan via het zeer flexibele poule systeem, maar ook kunt u ervoor kiezen alles aan TOP over te laten en hiervoor een gegarandeerd rendement te ontvangen. Dit rendement bedraagt maar liefst 6% netto per jaar! I.p.v. de jaarlijkse uitkering kunt zelfs voor een eenmalige rendementsuitkering van 25% vooraf kiezen!

Door dit unieke aanbod en de mogelijkheid de BTW op de investering terug te ontvangen, kunt u een chalet aankopen tegen ca. 55% van de normale prijs.

Per jaar heeft u dan 5 weken de beschikking over uw chalet en verder nauwelijks kosten. Dit is haast te mooi om waar te zijn.

Graag leggen wij u uit wat de mogelijkheden zijn. Wij hebben van maandag tot en met vrijdag Open Dag. U bent van harte welkom vanaf 10:00 tot 16:00 uur. Wilt u meer weten, maar kunt u niet op deze dagen aanwezig zijn vul dan dit terugbelformulier in en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.